A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Останній дзвоник кличе...

31 травня шкільна родина зібралася в актовому залі, щоб підвести підсумки навчального 2022-2023 року. Свято Останнього дзвоника було щемливим для першокласників, адже вони подолали чергову сходинку до дорослішання, учні 4 класу святкували своєрідний випускний з початкової ланки, а учні 9 класу прощалися з рідною школою. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих захисників і захисниць. Зі словами вітання до школярів, працівників школи та батьків звернулися директор освітнього закладу Дмитрівська А.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Авраменко Р.В., класовод 4 класу Корж Г.О., класний керівник 9 класу Гусак Б.В..

13:56 01.06.2023

Скажемо тютюнопалінню “НІ!”

Всесвітній день без тютюну, який відзначається щорічно 31 травня, є глобальною платформою для підвищення обізнаності про небезпеку вживання тютюну та сприяє зусиллям щодо припинення куріння. Міністерство охорони здоров’я України, Центр громадського здоров’я разом із Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) наголошують на важливості цього дня та інфпідлітківормують про останні події у контролі над тютюном. 

13:52 01.06.2023

Незламна нація

Кращі спортсмени нашого закладу освіти зібралися на спортивному майданчику щоб позмагатися на швидкість, вправність, силу. 18 травня для учнів 5-9 класів були проведені легкоатлетичні змагання з мтою пропагування здорового способу життя. Здобувачі освіти продемонстрували свої досягнення під час змагання з бігу на 600 м., стрибків у довжину з розбігу та командної естафети. Кульмінацією заходу був козацький куліш, який зібрав усю шкільну родину за одним столом.

15:48 18.05.2023

Вишиванка - код нації

Українська вишиванка - не просто святковий одяг. Споконвіку сорочка, вишита дружиною або мамою, вважалася потужним оберегом від нещасть: кожен стібок зберігав у собі любов і тепло душі. У кожному регіоні України є свої традиції вишивання і символізм орнаментів, але незмінно лише одне: вишиванка - це частина генетичного коду українця. 

15:40 18.05.2023

День цивільного захисту

З метою поглиблення знань учнів з питань цивільного захисту,  повторення правил поведінки у складних ситуаціях та закріплення навичок надання допомоги постраждалим, стимулювання розвитку витривалості, мужності, рішучості, кмітливості, виховування почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальності за близьких, оточуючих, власну Батьківщину 16 травня в Маловисторопському ЗЗСО був проведений День цивільного захисту. За розробленим планом здобувачі освіти закріпили знання щодо алгоритму дій під час екстремальної ситуації, відпрацювали навички евакуації, попрактикувались у виготовленні ватно-марлевої пов’язки та складанні“Тривожної валізи”.

15:42 16.05.2023

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 08 травня до 12 травня в школі був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Мета цього заходу — попередити виникнення небезпечних ситуацій, застерегти учнів від відвідування маловідомої місцевості, нагадати про правила поведінки при знаходженні невідомих предметів, убезпечити від злочинів у соцмережах. Усі проведені заходи були орієнтовані на безпеку дітей під час воєнного стану. Для ефективного проведення Тижня був розроблений план заходів, який узгоджувався з адміністрацією освітнього закладу. У рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності були проведені такі заходи:

15:10 15.05.2023

Ми проти булінгу!

04 травня в освітньому закладі проходили заходи з нагоди Дня протидії булінгу. Мета цього виховного марафону — попередити прояви булінгу серед здобувачів освіти, застерегти від необачної поведінки стосовно однолітків та дорослих, нагадати про відповідальність за вчинення булінгу, виховувати толерантне ставлення один до одного. У рамках цього дня була оформлена виставка малюнків “Стоп! Булінг!”, проведені бесіди: “Стався до людей так, якби ти хотів, щоб ставилися до тебе”, “Цькування — це ганьба!”,   “Обережно, кібербулінг!”, “Ми за здорове спілкування”, “Не стань жертвою булінгу!”. Учні 2-3 класів долучились до виготовлення скрайбінгу “Що я знаю про булінг?”.

15:09 15.05.2023

Чорнобильська трагедія

26 квітня класні керівники та класоводи провели уроки-реквіємі з нагоди трагедії на Чорнобильській АЕС. Здобувачі освіти дізналися про вибух реактора, який завдав шкоди навколишньому середовищу не лише нашої країни, а й сусідніх держав, забрав життя багатьох ліквідаторів аварії й мирних людей, змусив родини цілими селами та містами евакуюватися з забруднених територій. Інформація щодо наслідків Чорнобильської трагедії була розміщена на тематичному стенді.

15:09 15.05.2023

Наші перемоги

Вітаємо переможців конкурсу «Чарівні барви Лебединщини»:

15:08 15.05.2023

До світлого дня – світлі вчинки

13 квітня пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Два дні батьки та учні зносили різноманітну випічку: паски великі й маленькі, кекси з цукровою пудрою, кольоровою поливою, патріотичною посипкою; булочки з маком, згущеним молоком, джемом, пироги і пиріжки, завиванці, вафлі; шоколадне, сирне, пісочне печиво, торти «Наполеон», «Медовик», «Бісквітний»; крашанки, писанки, вироби з бісеру та деревини, тематичні малюнки для оздоблення місця продажу, гроші. Така дружна та згуртована робота має вагомий результат. Президент та члени учнівського самоврядування Пікулик Елеонора, Кучмій Катерина, Запорожець Ростислав, які продавали смаколики в Лебедині, передали 3 тисячі гривень на потреби ЗСУ. Разом ми – сила! Разом до Перемоги! 

15:07 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора