A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Янголи Милосердя

У рамках обласної доброчинної акції учні 3 класу разом з класоводом Корж Г.О. підготували відео привітання вихованцям інтернатних закладів, дитячих будинків сімейного типу, інших спеціалізованих закладів для дітей.

15:39 20.12.2021

З іграшкою – до святого Миколая

Те, що в нашому освітньому закладі навчаються творчі учні, підтвердив конкурс «З іграшкою – до Святого Миколая», який започаткували портал Лебедин Сіті та магазин побутової техніки та електроніки КопмАС. Губа Луіза, Рокотов Іван, Кобзар Даніл, Павлов Артем виготовили іграшки і в переддень свята Миколая отримали призи.

15:39 20.12.2021

Запрошуємо до фіто кав’ярні!

До міжнародного дня чаю на другому поверсі освітнього закладу була об лаштована фіто кав’ярня. 12 сортів трав’яних чаїв, гарячі самовари, варення, бублики притягували вихованців протягом робочого дня. Поряд знаходився інформаційний стенд, на якому можна було прочитати про особливості лікарських трав, з яких був приготований чай. Захід був організований з метою пропагування здорового способу життя та згуртованості шкільної родини.

15:36 20.12.2021

Ой, хто, хто Миколая любить… «Миколайчики для військових»

У Маловисторопському освітньому закладі розпочався марафон заходів, присвячених новорічним та різдвяним святам. А розпочався марафон з «Майстерні добрих справ», де учні 3, 5, 6 класів виготовили листівки-вітання для захисників. 13 грудня здобувачі освіти разом з учителями та молодшим обслуговуючим персоналом взяли участь у благодійному конкурсі «Миколайчик для військових», зібравши теплі речі, смаколики та передавши їх волонтерам Лебединщини.

15:32 20.12.2021

Підсумки проведення природоохоронної акції "Збережи ялинку"

З 22 листопада по 10 грудня 2021 р. в Маловисторопському ЗЗСО пройшла природоохоронна акція "Збережи ялинку". В ході проведення заходу демонструвалися малюнки, поробки, листівки на природоохоронну тематику. Класні керівники 5-9 класів та класоводи 1-4 класів провели бесіди щодо охорони природніх ресурсів. Кульмінацією акції стала виставка новорічно-різдвяних композицій "Новорічні фантазії". Кращі вироби здобувачів освіти надіслані до Лебединського ЦПО для подальшої демонстрації.

13:01 09.12.2021

Підсумки проведення «Тижня доброчесності»

З 29 листопада по 03 грудня в Маловисторопському ЗЗСО проходив «Тиждень доброчесності». З метою якісного проведення Тижня, був розроблений план заходів, який передбачав ознайомлення педагогічних працівників, здобувачів освіти, молодшого обслуговуючого персоналу з основними принципами доброчесності. Оформлений інформаційний куточок містив необхідний матеріал для просвітницької роботи серед учнів. Класоводи та класні керівники провели бесіди «Поговоримо про добро і чесність» (1 клас; Шейчина Л.В.), «Що я знаю про плагіат?» (8-9 класи; Гусак Б.В.); практичні заняття з обговорення життєвих ситуацій «Магічний урок доброчесності»

12:07 09.12.2021

Пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 листопада по 21 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Для здобувачів освіти,які навчаються дистанційно були надіслані буклети "Безпека на дорозі". Класний керівник 7 класу Кулініч Н.Г. провела бесіду "Дорожній рух-найкращий друг" за допомогою інструменту zoom. Класовод 1 класу Шейчина Л.В. організувала сюжетну групу "Школа світлофора Моргайчика". Класовод 3 класу Корж Г.О. разом з учнями створили летбук "Дорожні знаки". Класовод 2 класу Павлова А.О. провела вікторину "Знавці правил дорожнього руху". Класовод 4 класу Пономаренко І.В. разом зі своїми хлопцями провела практичне заняття "На перехресті".

10:07 25.11.2021

Засідання учнівського самоврядування

16 листопада 2021 р. відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування на тему "Учнівське самоврядування. Нове покоління, нові ідеї, нові пріоритети". Під час засідання обговорили питання щодо проєкту "Школа - територія творчості." Ознайомилися з конкурсами. Учасники запропонували організувати гуртки за інтересами, які б очолювали здобувачі освіти.

14:39 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора