A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Операція "Пам'ять"

Педагог-організатор Коваленко Т.Л. разом з батьками прибрали могилу, де поховано 22 односельців, розстріляних під час Другої світової війни.

13:48 15.11.2021

Школа "Лідер"

11 листопада відбулось засідання обласної школи "Лідер" за модулем "Психотехніка спілкування в молодіжному колі". До засідання (онлайн) підключилися директор Маловисторопського ЗЗСО Дмитрівська А. М., член учнівського самоврядування, учениця 8 класу Пікулик Е. Питання щодо проєктних технологій, відповідального лідерства, молодіжного сленгу були актуальні та цікаві, а тому на загальних учнівських зборах нашого освітнього закладу ці питання будуть обговорені зі здобувачами освіти.

13:42 15.11.2021

Вивчайте, любіть свою мову, як світлу Вітчизну любіть.

             Слова В. Сосюри промовисто говорять про любов до рідної мови. Саме любов до українського слова об'єднала всіх охочих до написання радіодиктанту єдності. Наш освітній заклад не є винятком. І хоча під час дистанційного навчання важко залучити здобувачів освіти до цього заходу в День української писемності та мови, але бажаючих перевірити свої знання більшає щороку.

14:46 09.11.2021

Ми – діти твої, Україно!

З нагоди Дня захисника України 13.10. відбулись «Козацькі розваги». Хлопці 5-8 класів розділились на козацькі рої «Джури» та «Січовики», які демонстрували кмітливість, швидкість, вправність, творчість, силу. Козаки проходили випробування в локаціях «Вправні кашовари», «Хоч з перцем, зате з щирим серцем», «Що не сільце, то своє слівце», «Майстерні художники» та інші. Спритнішими виявився рій «Джури». Після оголошення результатів гри, рої були нагороджені Грамотами. Кульмінацією свята став козацькій куліш для учасників і вболівальників. Батьківський комітет та дівчата привітали майбутніх захисників України та пригостили цукерками.

10:54 19.10.2021

Запобігти, врятувати, допомогти

З 11.10. до 13.10. в освітньому закладі проходив тиждень безпеки життєдіяльності. Всі класоводи та класні керівники провели бесіди, рольові ігри, переглянули відеофільми про правила протипожежної безпеки. Оскільки розпочалися осінні канікули, то здобуті знання стануть вихованцям та їхнім батькам в нагоді. Всі розписалися в журналах проведених інструктажів.

10:53 19.10.2021

Тварини теж плачуть

Здобувачі освіти нашого освітнього закладу мають домашніх улюбленців, про яких можуть розповідати годинами. 04.10 з нагоди всесвітнього дня захисту тварин пройшли виховні години, була оформлена фотовиставка «Селфі з улюбленцем». У цей день небайдужі учні та працівники взяли участь в акції «Допоможи другові». Зібрані кошти були передані до Лебединського притулку бездомних тварин.

10:51 19.10.2021

Відома казка на сучасний лад

Свої акторські здібності продемонстрували учні 6-7 класів, привітавши в такий оригінальний спосіб учителів з їхнім професійним святом. Виловивши трьох Золотих Рибок, Сашко хотів замовити безліч потрібних йому речей, але Рибки переконали рибалку в тому, щоб стати успішною людиною, всім потрібні вчителі. Сучасний світ із сучасними технологіями потребує обізнаних фахівців, які з майбутньою професією визначаються вже в освітньому закладі.

10:50 19.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора