A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Україна колядує!

Дата: 27.12.2022 11:29
Кількість переглядів: 36

Розпочинається цикл заходів у рамках святкування новорічних свят. З 5 по 9 грудня проходив І етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». Через певні заходи безпеки не всі здобувачі освіти мали змогу долучитися до заходу. 10 учнів представили свої вироби на виставку. Композиції Огороднікова Богдана, учня 6 класу та Огороднікова В̓ячеслава, учня 3 класу відібрані для участі в ІІ етапі конкурсу.

         В освітньому закладі оформлено 4 новорічні локації: фотозони «Зима-чарівниця», «Україна переможе!», приміщення для новорічної чайної вечірки та колективна розмальовка «Диво-ялинка».

         До дня Святого Миколая та з нагоди новорічних свят класні керівники та класоводи провели цікаві виховні заходи: виховна година «екскурс в історію до Дня Святого Миколая «Я прошу у Миколая …»» ( 7 клас), година спілкування «Святий Миколаю, благаю про мир» (8 клас), святковий вогник «З Миколаєм – до Перемоги!» (9 клас), виховна година «Святий Миколай,до слухняних діток завітай!» (1 клас), виховний захід «Святий Миколай, до нас у клас завітай!» (2 клас).

         Працівники освітнього закладу разом з батьками та здобувачами освіти зібрали та переслали смаколики для ЗСУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора