A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вишиванка — духовна броня українців, а Україна — броня Світу!

День вишиванки в освітньому закладі розпочався з перебування в укритті, але дух нашої нації не зламати. Учні й вчителі, вихователь і вихованці ЗДО  долучилися до всесвітнього свята нашого національного одягу: вдягнули вишиванки, зробили фото біля тематичної фотозони, взяли участь у акції “Дерево бажань”, оформили інформаційний куточок “Вишиванка — код нації!”

10:31 17.05.2024

Запобігти, врятувати, допомогти!

Під таким гаслом 10 травня пройшов День цивільного захисту. У рамках цього заходу була проведена загальношкільна виховна година “Цивільний захист – це не жарти, треба всім про нього знати”. Мета: поглибити знання учнів з питань цивільного захисту; повторити правила поведінки у складних ситуаціях та закріпити навички надання допомоги постраждалим; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; виховувати почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальність за близьких, оточуючих, власну Батьківщину.

10:30 17.05.2024

Дорожній рух — наш друг!

 З 13 травня по 19 травня в Маловисторопському ЗЗСО пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

10:30 17.05.2024

Обізнаний — врятований!

З 06 травня по 10 травня в освітньому закладі пройшов Тиждень знань  з основ безпеки життєдіяльності” метою якого було підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, виховання навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях. Класні керівники провели тематичні виховні години, бесіди з презентаціями, тренінги, вікторини, заняття в Кабінеті безпеки.

10:28 17.05.2024

Тарас Шевченко - 210 років

1. Організована виставка літератури в бібліотеці “Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”.

14:05 04.03.2024

Незламна та велична!

  «Не дай нам, Боже, втратити країну...» - ці слова Соломії Українець стали лейтмотивом виховного заходу з нагоди Дня Української Державності, який був проведений у приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки. Людмила Володимирівна підготувала та презентувала інформаційний куточок, на якому були розміщені Указ президента України №423/2021 “Про День Української Державності”, відомості про князя Володимира Великого, патріотичні вірші. Бібліотекар ознайомила присутніх із тематичною виставкою літератури “Горнусь до тебе, Україно!”. Педагог-організатор залучила дітей до бесіди про Державність України, оговорили важливі віхи на шляху до визнання незалежності нашої країни. Діти виготовили пантбук “Все буде Україна!” та розмалювали державний символ — Герб.   Під час традиційного чаювання спланували та обговорили проведення наступних виховних заходів.

09:24 28.07.2023

На гостинах у Бабусі Медуниці

 З метою поглиблення знань про лікарські рослини, правила їх збирання, сушіння, приготування та застосування, виховання бережного ставлення до природи, любові до рідного краю, патріотичних почуттів у приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки відбувся виховний захід «На гостинах у Бабусі Медуниці». Бібліотекар ознайомила присутніх із тематичною виставкою «Цілюще зело». Діти мали змогу передивитись довідники, де описані властивості лікарських рослин. Людмила Володимирівна провела вікторина на кращого травозная. Педагог-організатор продемонструвала найбільш вживані лікарські рослини, які ростуть навколо нас, розповіла про правила збирання та застосування.    Цікавий момент заходу – приготування лікувального чаю з м‌яти, меліси, чебрецю, материнки, ехінацеї, звіробою для наших Захисників і Захисниць. Чай вже передали воїнам. Нехай він їх зігріває та лікує в холодних окопах на випаленій землі.  Під час чаювання гості обговорили план проведення наступного виховного заходу.

10:22 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора