A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Шевченко і Сумщина

Дата: 31.10.2018 18:31
Кількість переглядів: 320

18.10.2018 року

18 жовтня у Маловисторопському НВК відбулося урочисте відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Пролунали уривки із відомих поезій Кобзаря, до уваги присутніх було представлено презентацію «Шевченко і Сумщина», а також юні філологи поділилися маловідомими фактами з біографії великого Поета. Учасників І етапу конкурсу привітали члени шкільного методичного об’єднання учителів гуманітарного циклу Коваленко Т.Л., Гусак Б.В., Авраменко Р.В., побажавши натхнення і успішного виконання завдань.

29.10.18 року

Сучасне свято Хелоуїн, яке походить від старовинного кельтського, відзначається наприкінці жовтня у різних країнах світу, зокрема Великій Британії, Ірландії, США, Канаді та ін. Учні 5-8 класів долучилися до вивчення іноземної культури, провівши парад масок з чаюванням та випустивши газету із символікою свята. За межами школи було проведено квест «Надвечір’я всіх святих».


30.10. 2018 р.

Під час осінніх канікул відбувається підготовка до проведення ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. Учениці 7 класу Токаренко Наталія та Довбиш Вероніка вперше у цьому навчальному році 3 листопада візьмуть участь у районному етапі олімпіади з української мови та літератури, тож вони відповідально ставляться до майбутнього  випробування:  регулярно відвідують консультації, виконують завдання різного рівня складності, враховуючи  вказівки учителя Гусак Б.В.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора