A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тарас Шевченко - 210 років

1. Організована виставка літератури в бібліотеці “Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”.

14:05 04.03.2024

Незламна та велична!

  «Не дай нам, Боже, втратити країну...» - ці слова Соломії Українець стали лейтмотивом виховного заходу з нагоди Дня Української Державності, який був проведений у приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки. Людмила Володимирівна підготувала та презентувала інформаційний куточок, на якому були розміщені Указ президента України №423/2021 “Про День Української Державності”, відомості про князя Володимира Великого, патріотичні вірші. Бібліотекар ознайомила присутніх із тематичною виставкою літератури “Горнусь до тебе, Україно!”. Педагог-організатор залучила дітей до бесіди про Державність України, оговорили важливі віхи на шляху до визнання незалежності нашої країни. Діти виготовили пантбук “Все буде Україна!” та розмалювали державний символ — Герб.   Під час традиційного чаювання спланували та обговорили проведення наступних виховних заходів.

09:24 28.07.2023

На гостинах у Бабусі Медуниці

 З метою поглиблення знань про лікарські рослини, правила їх збирання, сушіння, приготування та застосування, виховання бережного ставлення до природи, любові до рідного краю, патріотичних почуттів у приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки відбувся виховний захід «На гостинах у Бабусі Медуниці». Бібліотекар ознайомила присутніх із тематичною виставкою «Цілюще зело». Діти мали змогу передивитись довідники, де описані властивості лікарських рослин. Людмила Володимирівна провела вікторина на кращого травозная. Педагог-організатор продемонструвала найбільш вживані лікарські рослини, які ростуть навколо нас, розповіла про правила збирання та застосування.    Цікавий момент заходу – приготування лікувального чаю з м‌яти, меліси, чебрецю, материнки, ехінацеї, звіробою для наших Захисників і Захисниць. Чай вже передали воїнам. Нехай він їх зігріває та лікує в холодних окопах на випаленій землі.  Під час чаювання гості обговорили план проведення наступного виховного заходу.

10:22 18.07.2023

Акція"Зав'яжи стрічку пам'яті на честь Героя"

10 липня до Маловисторопського ЗЗСО прийшли учні, щоб висловити свою вдячність нашим Захисникам і Захисницям. Діти вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав життя за вільну Україну. Взяли участь у акції "Зав'яжи стрічку пам'яті на честь Героя", виготовили малюнки та оновили подячний скрапбук " Дякуємо ЗСУ!".​​​​​​

19:14 11.07.2023

Таємниці Купальської ночі

 Літо — не лише пора канікул, відпустук, відпочинку, а й час для пізнання чогось нового, безперервної допомоги та подяки ЗСУ. Дотримуючись правил безпеки населення під час воєнного стану, бібліотекар Маловисторопської сільської бібліотеки Кравченко Л.В. разом з педагогом-організатором Коваленко Т.Л. провели виховний захід «Таємниці Купальської ночі». Мета цього дійства: розповісти про історію та традиції свята Купала; поглибити знання присутніх про купальські символи Купала, Марену, купальське вогнище, купальській вінок, таємничу квітку папороті; виховати повагу до традицій нашого народу, любов до рідної землі, патріотичні почутття.  Під час заходу діти прикрасили Марену стрічками, трояндами, вишнями, виготовили Купала, долучилися до арт-терапевтичного заняття з плетіння купальських вінків. Подякую за світлу мить свята без повітряної тривоги стали подячні малюнки-листи нашим Захисникам.

18:58 11.07.2023

Конституція — оберіг державності

  28 червня з нагоди Дня Конституції України в приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки відбувся виховний захід, метою якого було виховання патріотичних почуттів, поваги до законів України, вшанування подвигу наших Захисників і Захисниць, які боронять рідну землю. Здобувачі освіти та студенти місцевого коледжу мали змогу переглянути виставку літератури “Конституція — паспорт нашої держави”.  Бібліотекар Кравченко Л.В. провела усний журнал “Живемо за Конституцією”, під час якого зачитала та розтлумачила статті 1-18, 53 Конституції України.   Педагог- організатор Коваленко Т.Л залучила присутніх до виготовлення лепорелло “Україна понад усе!”. Була проведена акція “Лист Захисникам”: діти намалювали малюнки та написали теплі слова підтримки ЗСУ. Захід завершився чаюванням та обговоренням подальшого плану виховної роботи.

09:46 30.06.2023

Урок пам’яті

4 червня — День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. До цієї трагічної дати на подвір’ї освітнього закладу була оформлена інсталяція “Загублене дитинство”. Усі здобувачі освіти та працівники школи зібралися на загальношкільний Урок пам’яті, під час якого вшанували хвилиною мовчання загиблих українських дітей, виставили іграшки на символічній карті України.

13:37 05.06.2023

До школи з улюбленою іграшкою

Приємно бачити родини, де панує злагода, порозуміння, любов. Все це відзеркалюється на дитині, яка відвідує освітній заклад, виконує вчасно завдання, має з собою приготований мамою обід. Школа дбає про здоров’я,  безпеку, творчий розвиток дитини.

13:59 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора