A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Нова українська школа

Дата: від до Скинути

8 березня

Земля зітхає ледве чутно І прокидається від сну… І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну.

13:16 28.03.2019

Сторінками дослідника. Я досліджую світ

Проведення досліду та спостереження: візьми гілочку верби та постав на підвіконні в посудину з водою. Через кілька днів бруньки на гілочці почнуть розпускатися. У природі це триває довше.

09:08 28.02.2019

Мої улюблені книжки

Успішне навчання неможливе без регулярного та вдумливого читання. Читати не тільки корисно для особистого розвитку, це ще й цікаво, адже так ми розвиваємо фантазію та уяву. Запропонуйте учням відповісти на запитання:

09:48 25.02.2019

Готуємося до свята

Історія свята Дня святого Валентина для дітей Ми пропонуємо вашій увазі розповідь для дітей і школярів про історію незвичайного свята: День святого Валентина - свято всіх закоханих.

09:48 25.02.2019

День захисника України

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Цей день щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України.

20:42 04.12.2018

Яблучна осінь

Сьогодні ми відвідали Маловисторопський коледж в якому нашій увазі була представлена виставка «Яблучна осінь» Червоні, жовті, червонобокі яблука. Вони ростуть практично по всій нашій країні і містять багато фруктози, вітамінів, органічних кислот, каротину, вони смачні і запашні. Їх люблять як дорослі так і діти.    Виставка яблук була оформлена красиво і естетично, на третьому поверсі коледжу, викладачами агрономічних дисциплін. На виставці були представлені більше 35 різноманітних сортів. Нас пригостили найсмачнішими.

20:42 04.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора