A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Віват, девятикласники!

          12.06.2019 р. відбулося вручення документів про базову середню освіту. Вітання линули від директора школи Бондаренка Ю.Б., перших учителів, класного керівника, батьків, гостей. Випускники привітали учителів та батьків піснями та подарували дебютний вальс. 

11:01 13.06.2019

Прощавай, дитячий садочку!

Прощавай,дитячий садочку! Дошкільне дитинство, як пташка летить, І нам не під силу його зупинить. В садочку гуртом нам уже не зібратись, Настала пора нам усім розлучатись.

22:14 03.06.2019

Літо, літо, літо!!!

З 27 травня розпочалося оздоровлення дітей дошкільного віку. Літо для дошкільнят-це час для реалізації мрій, активних ігор, появи нових друзів.

10:24 31.05.2019

Прощай школа!!!

У Маловисторопському НВК відбувся останній дзвінок навчального року. П'ятеро 11-класників завершили навчання і випорхнули у самостійне життя. Удачі вам!

12:00 24.05.2019

БУЛІНГ: ЗА ДІТЕЙ ВІДПОВІДАЮТЬ БАТЬКИ

Традиційно причиною батьківських нарікань і не зовсім приємних виховних моментів для того, хто не вивчив урок і отримав низьку оцінку, є двійки-трійки у щоденнику. Причин для виховних моментів побільшало відтоді, як на законодавчому рівні у нашій країні введено відповідальність за булінг. І діти, і батьки повинні знати: булінг – не просто зло, яке зачіпає підліткове середовище, а ще й в окремих ситуаціях привід сплатити немалий штраф. І платити його будуть батьки того, хто дозволяє собі принижувати однокласника чи товариша по школі.

11:51 25.04.2019

День протипожежної охорони у школі.

17. 04. З нагоди Дня пожежної охорони в актовій залі зібралися учні початкових класів, щоб переглянути виступ шкільної дружини юних пожежних «Іскринка». Під час заходу діти відповіли на запитання, яких речей слід уникати, щоб не виникла пожежа. Розповіли правила протипожежної безпеки. Члени дружини продемонстрували та пояснили знаки евакуації, наголосили на безпечному відпочинку в лісі, біля водойм, коли залишаються самі вдома. Діти дізналися про професію рятувальника та вкотре наголосили на службі 101.

09:20 20.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора