A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Під Покровом Божої Матері

15 жовтня до Дня Захисника України відбулися ряд заходів, які були спрямовані на привітання захисників України, вшанування пам'яті полеглих борців за волю та незалежність нашої держави. Учні 7 класу випустили шкільну газету "Зі святом Покрови". Одинадцять юнаків з 1-11 класів взяли участь у флешмобі "Під Покровом Божої Матері". Учні поклали квіти до пам'ятного знаку "Борцям за волю і незалежність України".

14:48 16.10.2019

Війна без строку

5 жовтня учні долучилися до вшанування пам’яті загиблих співробітників СБУ в зоні проведення АТО та ООС. Захід відбувся у районному будинку культури, де присутні мали змогу переглянути виставку портретів та виставу курсантів Київського національного університету СБУ «Війна без строку»

12:34 07.10.2019

Селфі з улюбленцем

Другого  жовтня учні та вчителі приєднались до проведення ІІ Всеукраїнського уроку доброти, присвяченому всесвітньому дню захисту тварин. Була проведена загальношкільна година спілкування «Чи бачили ви сльози у тварин?...», під час якої школярі поділились цікавими випадками із життя своїх домашніх улюбленців, дізнались про тварин-рятувальників, про поширені хвороби та як їм запобігти, про кримінальну відповідальність за жорстоке поводження с тваринами. Був організований флешмоб «Селфі з улюбленцем». Члени шкільного прес-центру оформили плакат із однойменною назвою.

12:26 04.10.2019

Партизанськими стежками

       23 вересня з нагоди Дня партизанської слави класні керівники провели виховні години, уроки пам'яті «Від Путивля до Карпат», «Партизанський дід», «Славні сторінки історії», «Пам'ять не скресне». Учні 7 класу відвідали кімнату-музей національно-патріотичного виховання, де Богдана Вікторівна Гусак розповіла про бойову діяльність партизанського загону К.Карпова на території нашого села та про подвиг юного розвідника Володі Клюшника.

12:35 25.09.2019

Під вітрилами добра

      Під такою назвою пройшла виставка сільськогосподарської продукції. Усі класи долучилися до її організації. Виставкові столи рясніли виробами з овочів, розмаїттям свіжих та консервованих овочів, фруктів, ягід. Кошики з виноградом, горіхами, яблуками відправлені до районної виставки-продажу.

14:29 20.09.2019

Операція «Чисте довкілля»

         13 вересня, озброївшись граблями, сапами, відрами, ряднинами, ящиками, учні вийшли на подвір'я школи, щоб прибрати його.

14:17 20.09.2019

Ми – спортивна родина, пишається нами Україна!

              До Дня фізичної культури та спорту відбулись змагання серед учнів 5-9, 11 класів. Юні спортсмени змагались у метанні м'яча, продемонстрували біг на дистанції 100 метрів. Приємно було спостерігати як юнаки та дівчата виборюють перемогу серед однолітків, тішаться своїми результатами.

14:14 20.09.2019

Дзвоник знову кличе нас, і чекає світлий клас!

Сонячного вересневого дня зібралася шкільна родина на урочистій лінійці, щоб зустріти та привітати нове поповнення: учнів 1 класу. А провели їх до Країни Знань одинадцятикласники, для яких цей навчальний рік буде особливо насиченим.

14:12 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора