A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Кришталь моєї мови дорогої

08 листопада у рамках святкування Дня української писемності і мови було проведено святкову лінійку "Кришталь моєї мови дорогої", під час якої привітали ученицю 9 класу Терещенко Софію із зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Учні 5-7 класів представили малюнки на виставку "Мова калинова". Для учнів 7-9 класів проведено вікторину "Моя мова - найкраща". Традиційно старшокласники та педагоги написали радіодиктант, щоб засвідчити свою повагу й бережне ставлення до української мови.

13:36 11.11.2019

Веселі канікули

       29 жовтня учні 6 класу провели конкурсну програму. Бажаючі розділились на дві команди. У конкурсах «Справа в капелюсі», «Повітряний їдець», «Вправний перукар», «Мітлобол», «Зомбі» учасники проявили свою ерудованість, спритність, вміння працювати на загальний результат. Усі учасники заходу отримали солодощі.

11:55 06.11.2019

Операція «Пам'ять»

28 жовтня з нагоди річниці вигнання нацистських загарбників з України учнями Маловисторопського НВК проведено операцію «Пам'ять», під час якої упорядковано територію сільського Меморіалу Слави.

11:50 06.11.2019

Запобігти, врятувати, допомогти!

             У рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховання гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

12:43 21.10.2019

Під Покровом Божої Матері

15 жовтня до Дня Захисника України відбулися ряд заходів, які були спрямовані на привітання захисників України, вшанування пам'яті полеглих борців за волю та незалежність нашої держави. Учні 7 класу випустили шкільну газету "Зі святом Покрови". Одинадцять юнаків з 1-11 класів взяли участь у флешмобі "Під Покровом Божої Матері". Учні поклали квіти до пам'ятного знаку "Борцям за волю і незалежність України".

14:48 16.10.2019

Війна без строку

5 жовтня учні долучилися до вшанування пам’яті загиблих співробітників СБУ в зоні проведення АТО та ООС. Захід відбувся у районному будинку культури, де присутні мали змогу переглянути виставку портретів та виставу курсантів Київського національного університету СБУ «Війна без строку»

12:34 07.10.2019

Селфі з улюбленцем

Другого  жовтня учні та вчителі приєднались до проведення ІІ Всеукраїнського уроку доброти, присвяченому всесвітньому дню захисту тварин. Була проведена загальношкільна година спілкування «Чи бачили ви сльози у тварин?...», під час якої школярі поділились цікавими випадками із життя своїх домашніх улюбленців, дізнались про тварин-рятувальників, про поширені хвороби та як їм запобігти, про кримінальну відповідальність за жорстоке поводження с тваринами. Був організований флешмоб «Селфі з улюбленцем». Члени шкільного прес-центру оформили плакат із однойменною назвою.

12:26 04.10.2019

Партизанськими стежками

       23 вересня з нагоди Дня партизанської слави класні керівники провели виховні години, уроки пам'яті «Від Путивля до Карпат», «Партизанський дід», «Славні сторінки історії», «Пам'ять не скресне». Учні 7 класу відвідали кімнату-музей національно-патріотичного виховання, де Богдана Вікторівна Гусак розповіла про бойову діяльність партизанського загону К.Карпова на території нашого села та про подвиг юного розвідника Володі Клюшника.

12:35 25.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора