A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція"Зав'яжи стрічку пам'яті на честь Героя"

10 липня до Маловисторопського ЗЗСО прийшли учні, щоб висловити свою вдячність нашим Захисникам і Захисницям. Діти вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав життя за вільну Україну. Взяли участь у акції "Зав'яжи стрічку пам'яті на честь Героя", виготовили малюнки та оновили подячний скрапбук " Дякуємо ЗСУ!".​​​​​​

19:14 11.07.2023

Таємниці Купальської ночі

 Літо — не лише пора канікул, відпустук, відпочинку, а й час для пізнання чогось нового, безперервної допомоги та подяки ЗСУ. Дотримуючись правил безпеки населення під час воєнного стану, бібліотекар Маловисторопської сільської бібліотеки Кравченко Л.В. разом з педагогом-організатором Коваленко Т.Л. провели виховний захід «Таємниці Купальської ночі». Мета цього дійства: розповісти про історію та традиції свята Купала; поглибити знання присутніх про купальські символи Купала, Марену, купальське вогнище, купальській вінок, таємничу квітку папороті; виховати повагу до традицій нашого народу, любов до рідної землі, патріотичні почутття.  Під час заходу діти прикрасили Марену стрічками, трояндами, вишнями, виготовили Купала, долучилися до арт-терапевтичного заняття з плетіння купальських вінків. Подякую за світлу мить свята без повітряної тривоги стали подячні малюнки-листи нашим Захисникам.

18:58 11.07.2023

Конституція — оберіг державності

  28 червня з нагоди Дня Конституції України в приміщенні Маловисторопської сільської бібліотеки відбувся виховний захід, метою якого було виховання патріотичних почуттів, поваги до законів України, вшанування подвигу наших Захисників і Захисниць, які боронять рідну землю. Здобувачі освіти та студенти місцевого коледжу мали змогу переглянути виставку літератури “Конституція — паспорт нашої держави”.  Бібліотекар Кравченко Л.В. провела усний журнал “Живемо за Конституцією”, під час якого зачитала та розтлумачила статті 1-18, 53 Конституції України.   Педагог- організатор Коваленко Т.Л залучила присутніх до виготовлення лепорелло “Україна понад усе!”. Була проведена акція “Лист Захисникам”: діти намалювали малюнки та написали теплі слова підтримки ЗСУ. Захід завершився чаюванням та обговоренням подальшого плану виховної роботи.

09:46 30.06.2023

Урок пам’яті

4 червня — День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. До цієї трагічної дати на подвір’ї освітнього закладу була оформлена інсталяція “Загублене дитинство”. Усі здобувачі освіти та працівники школи зібралися на загальношкільний Урок пам’яті, під час якого вшанували хвилиною мовчання загиблих українських дітей, виставили іграшки на символічній карті України.

13:37 05.06.2023

До школи з улюбленою іграшкою

Приємно бачити родини, де панує злагода, порозуміння, любов. Все це відзеркалюється на дитині, яка відвідує освітній заклад, виконує вчасно завдання, має з собою приготований мамою обід. Школа дбає про здоров’я,  безпеку, творчий розвиток дитини.

13:59 01.06.2023

Останній дзвоник кличе...

31 травня шкільна родина зібралася в актовому залі, щоб підвести підсумки навчального 2022-2023 року. Свято Останнього дзвоника було щемливим для першокласників, адже вони подолали чергову сходинку до дорослішання, учні 4 класу святкували своєрідний випускний з початкової ланки, а учні 9 класу прощалися з рідною школою. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих захисників і захисниць. Зі словами вітання до школярів, працівників школи та батьків звернулися директор освітнього закладу Дмитрівська А.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Авраменко Р.В., класовод 4 класу Корж Г.О., класний керівник 9 класу Гусак Б.В..

13:56 01.06.2023

Скажемо тютюнопалінню “НІ!”

Всесвітній день без тютюну, який відзначається щорічно 31 травня, є глобальною платформою для підвищення обізнаності про небезпеку вживання тютюну та сприяє зусиллям щодо припинення куріння. Міністерство охорони здоров’я України, Центр громадського здоров’я разом із Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) наголошують на важливості цього дня та інфпідлітківормують про останні події у контролі над тютюном. 

13:52 01.06.2023

Незламна нація

Кращі спортсмени нашого закладу освіти зібралися на спортивному майданчику щоб позмагатися на швидкість, вправність, силу. 18 травня для учнів 5-9 класів були проведені легкоатлетичні змагання з мтою пропагування здорового способу життя. Здобувачі освіти продемонстрували свої досягнення під час змагання з бігу на 600 м., стрибків у довжину з розбігу та командної естафети. Кульмінацією заходу був козацький куліш, який зібрав усю шкільну родину за одним столом.

15:48 18.05.2023

Вишиванка - код нації

Українська вишиванка - не просто святковий одяг. Споконвіку сорочка, вишита дружиною або мамою, вважалася потужним оберегом від нещасть: кожен стібок зберігав у собі любов і тепло душі. У кожному регіоні України є свої традиції вишивання і символізм орнаментів, але незмінно лише одне: вишиванка - це частина генетичного коду українця. 

15:40 18.05.2023

День цивільного захисту

З метою поглиблення знань учнів з питань цивільного захисту,  повторення правил поведінки у складних ситуаціях та закріплення навичок надання допомоги постраждалим, стимулювання розвитку витривалості, мужності, рішучості, кмітливості, виховування почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальності за близьких, оточуючих, власну Батьківщину 16 травня в Маловисторопському ЗЗСО був проведений День цивільного захисту. За розробленим планом здобувачі освіти закріпили знання щодо алгоритму дій під час екстремальної ситуації, відпрацювали навички евакуації, попрактикувались у виготовленні ватно-марлевої пов’язки та складанні“Тривожної валізи”.

15:42 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора