A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки

Протягом перших днів навчання класні керівники та класоводи провели бесіди з учнями щодо безпеки життя під час воєнного стану. Зокрема вчителі наголосили на правилах поведінки під час повітряної тривоги, про заборону брати до рук або знаходитись поблизу незнайомих предметів, ознайомили з виховними заходами на перший семестр.

09:22 13.12.2022

Навчальний рік розпочинається!

         01.09.2022 року здобувачі освіти, вчителі, вихованці ЗДО, батьки зібралися перед екранами своїх ґаджетів, щоб у форматі онлайн відсвяткувани День знань. До присутніх звернулася директорка Маловисторопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Дмитрівська А.М., яка у своїй промові привітала всіх зі святом Першого дзвоника та наголосила на тому, що у такий важкий і трагічний для України час навчальний 2022-2023 рік розпочинається. Анна Миколаївна закликала всіх причетних до освітнього процесу відповідально ставитися до здобуття освіти і берегти своє життя.

09:12 13.12.2022

Гуманітарна допомога від ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки передав 2 ноутбуки учителям. Ноутбуки допоможуть педагогам залишатися на зв’язку з учнями під час дистанційного та змішаного навчання.

17:24 21.11.2022

День єднання

16 лютого у закладі освіти був проведений День єднання.

16:01 16.02.2022

На крилах кохання...

Після тривалого карантину у сонячний День Святого Валентина зібралася шкільна родина в освітньому закладі. Для здобувачів освіти була оформлена фотозона "Стріли Амура", біля якої бажаючі могли зробити селфі. Усі діти мали можливість зібратися в класному арт-кафе, де виготовили колективну валентинку, обмінялися враженнями, пригостилися ароматним чаєм зі смаколиками. Учні 7 класу взяли участь у поетичному марафоні "Валентинки від українських та зарубіжних класиків". У цей день працювала скринька привітань.

16:05 14.02.2022

Акція «Будь вдячний!»

11 січня є «найбільшим ввічливим» днем року – в усьому світі відзначається Всесвітній день «дякую». Центр культури і дозвілля (Голова – Безкровна Д.) зініціював проведення акції «Будь вдячний!». Мета заходу – нагадати здобувачам освіти про те, наскільки важливі хороші манери та ввічливість. До цього дня був оформлений подячний міні бук, який слугував фото зоною та місцем для проведення уроків ввічливості.

14:35 12.01.2022

Україна колядує!

29 грудня в класній кімнаті 4 класу зібралися колядники. Класовод Пономаренко І.В. підготувала вертеп «Україна колядує!». Хлопці надіслали новорічні вітання, заспівали новорічних пісень та здивували флешмобом. Ірина Василівна надіслала відео – та фотоматеріал батькам. Новорічну сценку «Зустріч біля новорічної ялинки» розіграли учні 8 класу разом з класним керівником Гусак Б.В.. Святкування продовжилося на шкільному подвір’ї, де були зроблені світлини, а завершилося в класній кімнаті за чаюванням.

12:25 29.12.2021

Висторопські вечорниці

28 грудня зібралися учні 3 класу, щоб відсвяткувати висторопські вечорниці. Батьки взяли активну участь у святі, оскільки приготували вареники, без яких не обходились традиційні українські вечорниці. Свято проходило в актовому залі, де була оформлена сцена у стилі української хати. Учні 7 класу разом з класним керівником Кулініч Н.Г. зібралися на своє класне свято, щоб підвести підсумки своєї діяльності за семестр. Цей клас відрізняється активністю та креативом у виховній діяльності, отже і новорічне свято у них було оригінальне – «Танцюють всі!».

12:24 29.12.2021

«Рік Тигра на порозі»

24 грудня на святкову програму «Пригоди у новорічному лісі» зібралися учні 2 класу з класоводом Павловою А.О.. Всі діти були в новорічних костюмах, підготували виставу та хоровод звірят біля новорічної ялинки. Цього ж дня учні 6 класу разом з класним керівником Бондаренко Н.В. розпочали свою програму святкування з оздоблення класної кімнати новорічними прикрасами. Згодом відбулось свято «Новий рік вже на порозі», під час якого ознайомилися з особливостями зустрічі Року Тигра, згадали традиції нашого народу, провели конкурс на кращого колядника та щедрувальника.

12:22 29.12.2021

Новорічні посиденьки

Враховуючи карантинні обмеження, класні керівники та класоводи підготували сценарії проведення новорічних та різдвяних свят у своїх класах. «Новорічні посиденьки» учнів 1 класу з класоводом Шейчиною Л.В. стали стартом для яскравих святкових заходів. 23 грудня естафету святкування підхопили та гарно провели час у сценічній хаті учні 5 класу з класним керівником Шилом А.В.. Світлини, зроблені вихованцями, отримали вподобайки від їхніх батьків.

12:21 29.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора