A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

До здоров’я дружний рух бойовий гартує дух!

             Під таким гаслом було організовано та проведено цикл заходів до Всесвітнього дня здоров’я. Класоводи початкових класів підготували спортивне свято «Здорова дитина – здорова нація!», під час якого здобувачі освіти взяли участь у конкурсах на швидкість, вправність, кмітливість. Усі учасники отримали Грамоти за окремі досягнення й позитивний настрій. Далі для них була проведена бесіда «Гастрономічний квітень», де обговорювалась користь здорового харчування, а вінцем свята стали посиденьки «Не витрачай здоров’я, а примножуй».

14:10 10.04.2023

Скарбниця педагогічного досвіду

16 березня у закладі освіти відбувся методичний день. У рамках якого вчителі, які атестуються у 2023 році провели відкриті уроки. Педагоги врахували компетентністні підходи до навчання, проявили креатив, врахували особливості змішаної форми навчання.

15:38 16.03.2023

Кобзареве віще слово

З метою вшанування пам'яті великого Кобзаря, поглиблення знань учнів про життєвий шлях Т.Г.Шевченка, його перебування в нашому краї, виховання патріотичних почуттів у актовій залі освітнього закладу відбулась зустріч "Кобзареве віще слово". Учитель української мови та літератури Гусак Б.В. розповіла присутнім про перебування поета в Лебедині, в Лихвині, про експонати Лебединського художнього музею, пов'язані з творчістю Т.Г. Шевченка. Пролунали вірші поета у виконанні переможців поетичних конкурсів. Класні керівники та класоводи провели тематичні бесіди та за сприяння батьківського комітету пригостилися чаєм з солодощями.

14:08 10.03.2023

Ноутбуки для освітян

Заклад освіти отримав 5 ноутбуків. Це стало можливим завдяки сприянню Фундації Олени Зеленської в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» від компаній «HP» та «Microsoft"

13:50 01.03.2023

Платформа "МРІЯ"

Департаментом кіберполіції Національної поліції України, спільно з партнерами розроблено електронну платформу «Мрія», що створена для об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

15:01 07.02.2023

Україна колядує!

Розпочинається цикл заходів у рамках святкування новорічних свят. З 5 по 9 грудня проходив І етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». Через певні заходи безпеки не всі здобувачі освіти мали змогу долучитися до заходу. 10 учнів представили свої вироби на виставку. Композиції Огороднікова Богдана, учня 6 класу та Огороднікова В̓ячеслава, учня 3 класу відібрані для участі в ІІ етапі конкурсу.

11:29 27.12.2022

На порозі Новий рік

Розпочинається цикл заходів у рамках святкування новорічних свят. З 5 по 9 грудня проходив І етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». Через певні заходи безпеки не всі здобувачі освіти мали змогу долучитися до заходу. 10 учнів представили свої вироби на виставку. Композиції Огороднікова Богдана, учня 6 класу та Огороднікова В̓ячеслава, учня 3 класу відібрані для участі в ІІ етапі конкурсу.

13:34 15.12.2022

Нам буде важко, але соромно не буде ніколи

Ці слова Валерія Залужного стали лейтмотивом для проведення виховних заходів з нагоди Дня Збройних Сил України. У 7 класі пройшов Урок звитяги «Професія – захищати Батьківщину», з учнями 1 класу проведена бесіда «На сторожі миру», учні 8 класу переглянули відеоролик «Вірте в ЗСУ!» та виконали творчі роботи: намалювали тематичні малюнки, які будуть передані захисникам України. У 9 класі пройшла виховна година «Шлях до Перемоги», класовод 4 класу провела бесіду «Українська армія – найсильніша!»

13:33 15.12.2022

16 днів проти насильства

З 25 листопада по 10 грудня проходила акція «16 днів проти насильства», в рамках якої було проведено ряд виховних заходів: оформлений інформаційний куточок, оформлена виставка дитячого малюнка «Stop! Насильству», проведені бесіди, згідно розробленому загальношкільному плану. До Міжнародного дня людей з інвалідністю надіслана у групи ват сап Пам̓ятка «Безбар̓єрна комунікація». З дня повномасштабного вторгнення росії на територію України працівники освітнього закладу, батьки, учні стали активними учасниками волонтерського руху. Родини неодноразово долучались до збору смаколиків для наших захисників.

09:53 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора