A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День щастя

Щороку в нашій країні 20 березня відзначають Міжнародний день щастя

09:19 22.03.2021

З Днем закоханих!

Світле свято Валентина полюбляють усі вихованці. Валентинка для дітей - не лише символ зізнання у коханні, а й спосіб висловити свою прихильність, симпатію, дружбу. З 10 по 12 лютого проходила виставка валентинок, зроблених своїми руками. На виставкових столах демонструвались шедеври ручної праці: малюнки, аплікації, композиції, вишивка, випалювання, випічка тощо. Скриньки привітань наповнювалися

11:12 22.02.2021

Під Крутами сурми сурмили…

У далекому 1918 році невеликий загін патріотів, серед яких були зовсім юні курсанти, прийняли нерівний бій біля залізничної станції Крути, щоб зупинити військо більшовиків, які рухались на Київ, щоб придушити прагнення українського народу мати незалежну державу. Цей «бій» за незалежність триває й сьогодні. Майдан, Крим, Донбас…, тисячі полеглих, калік, вдів, сиріт. Таку інформаційну вагу мав стенд, який був оформлений до річниці подій під Крутами.

11:03 22.02.2021

Голокост – наша пам'ять, наш біль

Страшні сторінки історії ніколи не зітруться з пам'яті людства. Трагедія, яка сталась з єврейським народом в роки Великої Вітчизняної війни, вражає жорстокістю та звірством людей однієї нації до інших. Сучасне покоління повинне знати про ті події, щоб запобігти таким явищам у сучасному світі. З цією метою був оформлений інформаційний куточок «Чорні сторінки історії», де розміщені матеріали про Голокост, трагедію Бабиного Яру, роль українців у порятунку євреїв. Класні керівники провели тематичні виховні заходи.

10:56 22.02.2021

Моя єдина, соборна Україна!

До Дня соборності України оформлений інформаційний куточок, який містить історичні відомості про події 1922 року. Класні керівники та класоводи провели тематичні виховні години.

10:41 22.02.2021

Україна в обіймах війни

З нагоди визволення України від нацистських загарбників у освітньому закладі пройшов ряд заходів. Учні 8 класу оформили дайджест «Баталії за Україну». Вчитель історії Авраменко Р.В. провела інформаційну годину «Наші земляки наближали перемогу», учні 7 класу поклали квіти до постаменту двічі Героя Радянського Союзу, маршала бронетанкових військ П.С.Рибалка. У шкільному музеї оформлено виставку «Вони бились за Україну». Учні 5-6 класів прибрали біля сільського меморіалу та поклали квіти до підніжжя Невідомого солдата.

09:53 02.11.2020

Ходить Гарбуз по городу

19 жовтня стартувало родинне свято «Ходить Гарбуз по городу». Розпочалось воно з оформлення осінніх експозицій, зіркою яких був гарбуз. Здобувачі освіти зробили цікаві композиції, знесли гарбузи різних сортів, розмірів та кольору. Завершальним етапом стало Свято Гарбуза, на якому учні дізналися про історію цієї ягоди, її корисні властивості, цікаві факти про гарбуз, отримали гостинці від Попелюшки та посміялися зі Стецька, якому Уляна піднесла гарбуза. Після театралізованого дійства класні родини зібралися за гостинним столом, щоб посмакувати гарбузовою кашею, яку приготували їхні матері та бабусі. А компетентне журі обирало найсмачнішу кашу та відзначило призерів.

12:51 23.10.2020

Які харчі - таке й здоров'я

Так як одним із приоритетів Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у НУШ є розбудова системи здорового харчування, то у Маловисторопському НВК відбувся ряд виховних заходів до Всесвітнього дня здорового харчування. На першому поверсі була розміщена інформаційна піраміда "Де шукати вітаміни?" Здобувачі освіти ознайомилися з культурою харчування, правильними харчовими звичками, здоровою та шкідливою їжею. Класовод 2 класу Вакуленко К. Ю. провела бесіду "Тарілка здорової їжі".

11:50 16.10.2020

Козацька слава не вмре, не загине.

Під такою назвою пройшов ряд заходів з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України. Членами учнівського самоврядування під керівництвом учителя історії Авраменко Р. В. був оформлений дайжест "Козацькому роду нема переводу".Дівчата 5-6 класів під керівництвом педагога-організатора Коваленко Т. Л. виготовили листівки-привітання учасникам АТО та ООС. Відбулась урочиста лінійка "Під Покровом Божої Матері", під час якої творча група привітала всіх чоловіків та юнаків зі святом та вшанували хвилиною мовчання полеглих за свободу України. Для хлопців 1-9 класів батьківський комітет організував святкову кав'ярню.

08:51 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора