A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Знаємо, любимо, бережемо!

Під таким гаслом пройшли виховні бесіди до Дня захисту тварин. Класовод 2 класу Вакуленко К. Ю. провела виховну годину «Що таке добро?». Класний керівник 5 класу Дмитрівська А. М. провела вікторину «А чи знаєте ви, що…?», а класний керівник 6 класу Кулініч Н.Г. оформила фотовиставку домашніх улюбленців своїх вихованців.

13:36 08.10.2020

Вчителі, вчителі – наші другі батьки…

02.10. з нагоди Дня працівників освіти педагогічний колектив приймав вітання від своїх вихованців. Батьки привітали освітян шикарним вітальним плакатом та подарували принтер. А на святковій лінійці розігралося дійство за участю Учительської Долі, Янгола, Мрії, Надії, Любові. Учні 5-6 класів подарували всім присутнім сучасний шкільний реп.

13:34 08.10.2020

Бережи книгу!

29.09. пройшла рейд-перевірка стану підручників. Під час огляду були виявлені учні, підручники яких не підклеєні та не обгорнуті. Інформація щодо перевірки знаходиться на шкільному інформаторі.

13:31 08.10.2020

Висторопський погрібець

        Традиційним стало проведення виставки-ярмарку сільськогосподарської продукції «Під вітрилами добра». Цей рік не став винятком. 28.09. у коридорі школи була оформлена виставка «Висторопський погрібець». Усі класи взяли активну участь у презентації своїх виставкових «вітрин». Овочі, фрукти, квіти, консервація, горіхи, вироби з овочів нікого не залишили байдужими. Охочі робили селфі біля столів зі щедрими дарами осені.

13:27 08.10.2020

Партизанськими стежками

Традиційним у НВК стало відзначення Дня партизанської слави. 22.09 здобувачі освіти разом з директором школи Кривопатрею Л. І. та учителем української мови та літератури Гусак Б. В. взяли участь у районному заході "Партизанськими стежками". Присутні довідаллись про подвиг місцевих партизан, які зупинили німецьких карателів, вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання. В шкільному музеї була проведений усний журнал "Володя Клюшник - юний партизан", а в бібліотеці оформлена виставка тематичної літератури "Партизанський фронт".

14:46 23.09.2020

Я голосую за мир!

21.09 з нагоди Міжнародного дня миру був проведений флешмоб "Я голосую за мир!" Вихованці ЗДО, учні початкових класів та всі бажаючі виготовили кольорові долоньки та віддали свій голос за мир. Класні керівники провели тематичні виховні години.

14:42 23.09.2020

Пам'ять не скресне

18.09 в День Пам'яті жертв фашизму учитель історії Авраменко Р. В. провела урок-реквієм у 7 класі. Учні "перегорнули" сторінки історії та згдали злочини фашизму. Для всіх здобувачів освіти вони оформили інформаційний куточок про події Другої світової війни.

14:39 23.09.2020

Спорт єднає

18 вересня учні 5-9 класів зібралися на шкільному спортивному майданчику, щоб довести собі й одноліткам свою спортивну форму, витримку, вправність, силу волі. Учасники змагань виборювали перемогу в естафеті, метанні м'яча та біг на коротку дистанцію. Іноді спортсмени дивувалися своїм високим результатам, а вчителі фізичного виховання Шило А.В., Кулініч Н.Г., відзначили для себе претендентів для участі у районних легкоатлетичних змаганнях.

13:19 23.09.2020

Герої серед нас

У день свята ікони Неопалимої купини люди благородної професії – рятівники відзначають своє професійне свято. У фойє був оформлений стенд, який застерігав дітей від необачної поведінки на водоймах, недопустимості гри з сірниками, небезпеці при грозі. Вкотре нагадали учням рятівний номер телефону служби ДСНС.

13:19 23.09.2020

Екологічними стежками

У рамках тижня екології учні 7 класу разом з учителем історії та географії Авраменко Р.В. здійснили екскурсію до мальовничого куточка села Кринички. Цікава розповідь учителя про історію цього джерела, ігри на свіжому повітрі, смачна польова каша подарували незабутні хвилини дитячого захвату й щастя, про що свідчать їх світлини та відеоролик.

13:18 23.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора