A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День щастя

Щороку в нашій країні 20 березня відзначають Міжнародний день щастя

09:19 22.03.2021

З Днем закоханих!

Світле свято Валентина полюбляють усі вихованці. Валентинка для дітей - не лише символ зізнання у коханні, а й спосіб висловити свою прихильність, симпатію, дружбу. З 10 по 12 лютого проходила виставка валентинок, зроблених своїми руками. На виставкових столах демонструвались шедеври ручної праці: малюнки, аплікації, композиції, вишивка, випалювання, випічка тощо. Скриньки привітань наповнювалися

11:12 22.02.2021

Під Крутами сурми сурмили…

У далекому 1918 році невеликий загін патріотів, серед яких були зовсім юні курсанти, прийняли нерівний бій біля залізничної станції Крути, щоб зупинити військо більшовиків, які рухались на Київ, щоб придушити прагнення українського народу мати незалежну державу. Цей «бій» за незалежність триває й сьогодні. Майдан, Крим, Донбас…, тисячі полеглих, калік, вдів, сиріт. Таку інформаційну вагу мав стенд, який був оформлений до річниці подій під Крутами.

11:03 22.02.2021

Голокост – наша пам'ять, наш біль

Страшні сторінки історії ніколи не зітруться з пам'яті людства. Трагедія, яка сталась з єврейським народом в роки Великої Вітчизняної війни, вражає жорстокістю та звірством людей однієї нації до інших. Сучасне покоління повинне знати про ті події, щоб запобігти таким явищам у сучасному світі. З цією метою був оформлений інформаційний куточок «Чорні сторінки історії», де розміщені матеріали про Голокост, трагедію Бабиного Яру, роль українців у порятунку євреїв. Класні керівники провели тематичні виховні заходи.

10:56 22.02.2021

Моя єдина, соборна Україна!

До Дня соборності України оформлений інформаційний куточок, який містить історичні відомості про події 1922 року. Класні керівники та класоводи провели тематичні виховні години.

10:41 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора