A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маловисторопський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунок богині Астреї

З 13 вересня до 17 вересня у приміщенні освітнього закладу пройшла виставка осіннього букету «Подарунок богині Астреї». Крім естетичної насолоди, здобувачі освіти дізналися легенду про виникнення айстри. Цікаво, що ця квітка шанується в багатьох країнах, є символом терпіння та елегантності.

10:43 19.10.2021

Срібний голос шкільного дзвоника

У перший вересневий день зібрались на шкільному подвір'ї здобувачі освіти, вчителі, батьки, щоб порадіти з нагоди початку нового навчального року. Шкільна родина поповнилася дев'ятьма першокласниками. Традиційну стрічку «Найстарший» отримала учениця 9 класу Хомут Віталіна. З нагоди річниці трагічних подій під Іловайськом вшанували пам'ять полеглих бійців хвилиною мовчання, а також провели виховну годину біля Пам'ятного Знака борцям за незалежність України.

10:41 19.10.2021

Акція «Монетки дітям»

З 1 вересня в освітньому закладі проходила благодійна акція «Монетки дітям». Крок назустріч здоровому дитинству зробили небайдужі родини наших учнів, вчителі, працівники школи, зібравши та перерахувавши онкохворим дітям 776 монеток – 194 грн..

10:41 19.10.2021

30 кроків до незалежності

Під такою назвою відбулась урочиста хода здобувачів освіти та вчителів Маловисторопського ЗЗСО до пам'ятного знака борцям за незалежність України. У вишиванках, зі святковим короваєм, соняшником, квітами, прапорами вирушили учасники ходи від подвір'я освітнього закладу до Пам'ятного Знака борцям за незалежність країни. Педагог-організатор ознайомила присутніх з історичними фактами боротьби за суверенітет України, вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв, поклали квіти, а в приміщенні освітнього закладу пригостилися короваєм з нагоди дня народження країни.

10:40 19.10.2021

Святиня нашого народу

23 серпня з нагоди Дня Прапора зібрались місцеві школярі біля пам'ятника загиблим у роки Великої Вітчизняної війни. Анна Миколаївна Дмитрівська зробила короткий екскурс в історію затвердження державним символом жовто-блакитного прапора. Цей стяг майорить над усіма державними установами, а кольори символізують мир та мирну працю. Здобувачі освіти поклали квіти до підніжжя пам'ятника.

10:37 19.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора